Recursos web fa Portes Obertes!!!

Benvolgudes famílies,

Davant de la situació tan delicada i complicada que estem vivint aquests dies, des de Recursos web us volem fer la vida en família una mica més fàcil, per això us volem donar accés directe a la biblioteca de les nostres activitats, per tal que pugueu arribar més fàcilment als nostres jocs interactius.

Les activitats estan pensades majoritàriament per a l’Educació Infantil i el Cicle Inicial, encara que podreu trobar alguna per al Cicle Mitjà.

I, com ho hem de fer per accedir-hi? Les activitats estan pensades per accedir des d'un ordinador, per fer-les servir amb una tauleta podeu llegir aquest article.

IMPORTANT: Per poder fer servir les activitats, haureu d’utilitzar els navegadors Firefox o Explorer.

Amb Firefox: Cliqueu a sobre de la paraula VISUALITZACIÓ i després a sobre de la imatge on diu "Executa Adobe Flash" i, a continuació, el botó "Permet"

Amb Explorer: Cliqueu a sobre de la paraula VISUALITZACIÓ i després a sobre de la imatge on diu "Selecciona l'Adobe Flash" i, a continuació, el botó "Permet una vegada"

SI VOLEU fer alguna pregunta, comentari o suggeriment, només ho heu de fer a sota d'aquest article i intentarem respondre, el més aviat possible.

Esperem que els vostres fills i filles es diverteixin a l’hora que aprenen. :P