Ofertes 1

Us oferim aquesta activitat, adreçada a l'alumnat d'Educació Infantil, amb la que els nens i nenes podran realitzar diferents compres de productes d'alimentació d'un catàleg, alhora que s'inicien en el coneixement de les monedes d'un i dos euros. Les quantitats arriben fins el 10.

El joc també és adient per a alumnes amb necessitats educatives especials. Es podran familiaritzar en les activitats de compra-venda amb les monedes més bàsiques i amb quantitats petites.

L'activitat té tres nivells de dificultat:

  1. Compra amb monedes d'1 euro. L'alumne haurà d'acostar les monedes que necessiti per comprar la quantitat de producte que s'indica a la cistella.

  2. Comptem monedes de 2 euros. L'alumne haurà d'acostar les monedes que necessiti per comprar la quantitat de producte que s'indica a la cistella.L'alumne comprovarà que, en alguns casos, haurà de posar més diners dels necessaris d'acord amb les monedes de que en disposa

  3. Comptem monedes d'euros i dos euros barrejades. L'alumne haurà d'acostar les monedes que necessiti per comprar la quantitat de producte que s'indica a la cistella, però sense passar-se en la quantitat.

Captura de pantalla del joc:

Per jugar a pantalla completa, clica aquí.